Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Stefan Rademaker
Laanstraat 44
3762 KD SOEST

Openingstijden

Ma: gesloten
Di: 08.30 - 18.00 uur
Wo: 08.30 - 18.00 uur
Do: 08.30 - 18.00 uur
Vr: 08.30 - 20.00 uur
Za: 08.30 - 17.00 uur
Zo: gesloten

Koningsdag van 8.30 uur tot 13.00 uur geopend!

Slijterij Stefan Rademaker úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Cointreau unieke drank met uitzonderlijke organoleptische eigenschappen

Cointreau… unieke drank met uitzonderlijke organoleptische eigenschappen!

De iconische sinaasappellikeurproducent en cocktailpionier Cointreau werd opgericht in 1849 in Angers, Frankrijk. Het erfgoed van het merk als likeurstoker leeft voort in meer dan 500 cocktails, waaronder de originele Margarita en Cosmopolitan. Het specifieke karakter van Cointreau is het resultaat van de zorgvuldige selectie, distillatie en blend van zoete en bittere sinaasappelschil essences, een taak die wordt toevertrouwd aan de meester-distilleerder van Cointreau.

Cointreau - uw topSlijter nb website

Deze unieke drank met uitzonderlijke organoleptische eigenschappen is wereldwijd een belangrijk ingrediënt voor bartenders en liefhebbers van thuisgemaakte cocktails. Een perfecte blend van zoete en bittere sinaasappelschillen, gekozen uit het beste terroir, voor een uniek evenwicht van pittige, frisse en fruitige noten. Water, suiker en alcohol, gekozen voor hun zuiverheid, zodat de sinaasappelaroma’s volledig tot uitdrukking kunnen komen. Sinds 2016 selecteert de meester-distilleerder Carole Quinton, de beste zoete en bittere sinaasappelschillen voor de distillatie.

Wat maakt Cointreau uniek?
4 hoeken voor 4 elementen: water, distillaten van sinaasappelschil, suiker, alcohol. Cointreau werd voor het eerst genoemd in een cocktailboek in 1913. Cointreau maakt deel uit van meer dan 500 cocktailrecepten waarvan de meest iconische de Side Car, de White Lady, de klassieke Cosmopolitan en de originele Margarita zijn. Cointreau is een belangrijk onderdeel van de originele Margarita in 1948 bedacht door Margaret Sames. “Een Margarita zonder Cointreau is het zout niet waard.” Margaret Sames.

DE ORIGINELE MARGARITA:

  • 30 ml Cointreau
  • 20 ml Verse Limoensap
  • 50 ml Blanco Tequila

Benieuwd? Kom langs in onze winkel en wij informeren u graag.

Klik hier voor alle aanbiedingen