Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Stefan Rademaker
Laanstraat 44
3762 KD SOEST

Openingstijden

Ma: gesloten
Di: 08.30 - 18.00 uur
Wo: 08.30 - 18.00 uur
Do: 08.30 - 18.00 uur
Vr: 08.30 - 20.00 uur
Za: 08.30 - 17.00 uur
Zo: gesloten

Koningsdag van 8.30 uur tot 13.00 uur geopend!

Slijterij Stefan Rademaker úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Carnaval shotjes

Carnaval shotjes

slingers.jpgEen paar dagen per jaar gaat het overgrote deel van Nederland helemaal los. Polonaises, dweilorkesten en dansende, verklede mensen overheersen de straten. Het is Carnaval! Dus trek uw kostuum maar uit de kast en check de nieuwste carnavalskrakers, want meezingen is een must. Wat ook niet kan ontbreken tijdens Carnaval zijn shotjes! Deze kleurrijke, vrolijke drankjes staan garant voor plezier en vrolijkheid op het leukste feest van het jaar. Speciaal voor Carnaval heeft úw topSlijter een polonaise aan leuke ideeën voor de lekkerste en meest originele shotjes bedacht. Dus nog even snel langs úw topSlijter en het feest kan beginnen!!

Shotje appeltaart

Berentzen Apfel
Smirnoff Vodka
• kaneelpoeder
• slagroom

Vul een shotglaasje met een half deel Apfelkorn en een half deel Smirnoff Vodka. Spuit hier een beetje slagroom op en strooi hier wat kaneelpoeder overheen. Smaakt gewoon echt naar appeltaart!

carnaval.jpg

TSL100304-01.jpgShotje Fireball Cinnamon Whisky

Dit shotje “tastes like heaven, burns like hell”. Een verdere introductie heeft deze Fireball Cinnamon Whisky niet nodig. Voor diegene die het nog nooit hebben geproefd: stelt u zich dan maar eens voor hoe het zou voelen om oog in oog te staan met een vuurspuwende draak die net een whiskyvat vol met pittige kaneel heeft gegeten. Live it, love it, shoot it - wat daarna gebeurt, dat is aan u.
Shotje bananasplit

Captain Morgan Spiced Rum Gold
• 1 banaan
• 1 sinaasappel
• crushed ijs
• rietsuiker
• slagroom
• chocoladesaus

Voeg een half glas crushed ice in een blender samen met een aantal stukjes banaan, vers geperste sinaasappelsap, 2 theelepels rietsuiker en 2 delen Captain Morgan Spiced Rum. Even goed blenden en daarna een shotglaasje tot ca 2/3 vol schenken. Spuit hierop een toefje slagroom en daarna garneren met chocoladesaus. Enjoy deze Bananasplit!

Shotje Gangrene

Jägermeister
De Kuyper Watermelon

Vul een shaker met ijs, een half deel Jägermeister en een half deel De Kuyper Watermelon. Goed shaken en daarna in een shotglaasje schenken. Een verrassende combinatie die heerlijk smaakt!

versiersels.jpg

White Russian

Kahlúa
Pjotter Vodka
• slagroom
• ijsblokjes

Klop de slagroom een beetje op. Vul een shaker met ijsblokjes, de Kahlúa en de Pjotter Vodka. Goed shaken. Vul een shotglaasje voor de helft met de geklopte slagroom en giet daar voorzichtig de mix op.

113275-Nozem_10-pack-set.jpgShotje Nozem Oil

Er is geen drank ter wereld die lijkt op Nozem Oil, dus het is even wennen. U proeft friszure citrusvruchten met een pittig nabrandertje van chilipepers en een shotje cafeïne. Nozem Oil is verkrijgbaar in shotflesjes. Ideaal voor tijdens de Carnaval. Nozem Oil, Smerig Lekker!Shotje Pink Lady

Gordon’s Pink Gin
Cointreau
• citroensap
• eiwit
• ijsblokjes

Vul een shaker met ijsblokjes, 2 delen Gordon’s Pink Gin, 1 deel Cointreau, en 1 deel vers citroensap. Voeg hier het eiwit van een vers ei aan toe en shake goed door. Schenk uit in shotglaasjes.

Shotje Malibu Coconut

Malibu Coconut
• vanille-ijs

Neem 1 deel Malibu Coconut en 1 deel vanille-ijs en shake dit in een shaker goed door. Daarna in shotglaasjes uitschenken.

schrobbelaer.jpgShotje Schrobbelèr kruidenlikeur

Waar vriendschap gevierd wordt komt Schrobbelèr op tafel. Van oorsprong Brabants, sfeervol en hartverwarmend. Daarom een echt Carnavalsdrankje. Gemaakt uit 43 kruiden en met een alcoholpercentage van 21,5 procent. Ontstaan, in 1973, als lekkere borrel voor de gevoelige maag, bleek de ontdekking van Jan Wassing een gewaardeerde sfeerverhoger. Als shotje schenkt u deze puur in shotglaasjes.Shotje Alien Brains

Peachtree
Baileys
De Kuyper Blue Curaçao
• grenadine

Schenk in een shotglaasje een laagje Peachtree. Voeg daar voorzichtig met een barlepel een deel Baileys bij. Houd een verhouding aan van 2 delen Peachtree en 2 delen Baileys. Schenk hier 1 deel Blue Curaçao en een scheutje grenadine bij. Het is een aparte ervaring, maar zeker het proberen waard!

shotglazen.jpg

Shotje Sangrita met Tequila

Sierra Tequila Silver
• vers geperste jus d'orange
• vers geperst limoensap
• grenadine
• Worchestershire sauce

Mix 100 ml jus d’orange met 15 ml limoensap, een eetlepel grenadine en 6 druppels Worchestershire sauce. Zet de Sangrita in de koeling. Neem bij elk shotglaasje Tequila een shotglaasje Sangrita.

Alaaf!!