Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Stefan Rademaker
Laanstraat 44
3762 KD SOEST

Openingstijden

Ma: 08.00 - 18.00 uur
Di: 08.00 - 18.00 uur
Wo: 08.00 - 18.00 uur
Do: 08.00 - 18.00 uur
Vr: 08.00 - 21.00 uur
Za: 08.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

Slijterij Stefan Rademaker úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

Exclusief topSlijter
Aanbieding

BERNARDUS Pinot Noir

(0,0 / 5)
BERNARDUS Pinot Noir
Bernardus makes dreams come true.
Bijna bij toeval verwierf de voormalig Nederlandse autocoureur Ben
Pon in 1989 een stuk land op de Californische hellingen achter Carmel
Valley Village. Hier startte hij zijn Bernardus Winery met als doel rode
wijnen te produceren die de grootste Bordeaux en Grand Cru’s
evenaren.
De wijngaarden in de Carmel Vallei zijn zorgvuldig beplant met diverse
druivensoorten,waaronder Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet
Franc, Petit Verdot en Sauvignon Blanc. Terwijl de Bordeaux
stijlvariëteiten in de wijngaarden in Carmel Valley groeien, wordt de
Chardonnay gecultiveerd in koele zeeklimaten, namelijk in de
Monterey Bay. Druiven van andere appellaties in Californië worden
gebruikt om nuances in de Bernardus blends aan te brengen.
De druiven worden met de hand geoogst en vervolgens volgt een
malolactische gisting, waarna de wijn wordt overgeslagenop edelstaal.
Intens dieprode kleur met aroma’s van rood fruit, zwarte kersen
vanille. De wijn heeft een volle smaak met hinten van rood fruit en
zwarte tannines.
Een goede combinatie rood vlees, wild, pastagerechten, kazen en
paté.
€ 26,99
Fles
Plaats in winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Verenigde Staten
Druivensoort
Pinot Noir
Flesinhoud
70 CL
Alcoholpercentage
14.3% vol
Soort wijn
Rood
Smaaktype Wijn
Robuust & Intens
Kleur
Intens dieprode kleur
Geur
Aroma’s van rood fruit, zwarte kersen vanille.
Smaak
Volle smaak met hinten van rood fruit en zwarte tannines.
Afdronk
Volle stevige fruitge afdronk
Wijn-spijs
Een goede combinatie rood vlees, wild, pastagerechten, kazen en paté.
Serveren
Pinot Noir heel licht koelen 14 graden temparatuur van de hal of bijkeuken is perfect.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review