Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Stefan Rademaker
Laanstraat 44
3762 KD SOEST

Openingstijden

Ma: gesloten
Di: 08.30 - 18.00 uur
Wo: 08.30 - 18.00 uur
Do: 08.30 - 18.00 uur
Vr: 08.30 - 20.00 uur
Za: 08.30 - 17.00 uur
Zo: gesloten

Koningsdag van 8.30 uur tot 13.00 uur geopend!

Slijterij Stefan Rademaker úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Condesa Leganza en Duffour Père et Fils beste wijn uit de test!

CDL-verdejo.jpgdinsdag 04 september 2018

Condesa Leganza en Duffour Père et Fils benoemd door Hubrecht Duijker

Augustus 2018 – Hubrecht Duijker is één van Nederlands meest invloedrijke wijnjournalisten. Elke maand presenteert hij op zijn website Hubrechtduijker.com een aantal ‘wijnvondsten’. Deze wijnvondsten heten tegenwoordig geen wijnvondsten meer, maar Hoerawijnen. Een bewust niet al te serieuze term, want serieuze termen worden in de wijnwereld al volop gebezigd, aldus Hubrecht Duijker. Wat wel blijft is de strenge en zorgvuldige selectie. Er worden alleen wijnen beschreven die als beste uit de test gekomen zijn.  Deze maand beschrijft hij een tweetal wijnen uit ons assortiment. 

Leganza Verdejo 2017
Vino de la Tierra de Castilla
Op de hoogvlakte van La Mancha beschikt Bodegas Leganza over een immense wijngaard – van maar liefst 1000 hectare. Het domein behoort al bijna tien jaar aan Gruppo Faustino.  Frissigheid, met een mini-tinteltje op de tong, markeert deze elegante, tevens fris fruitige  en discreet kruidige wijn.

Duffour Père et Fils Gascogne 2017
Côtes de Gascogne
Deze rode zomerwijn moet koel worden gedronken, dan komt zijn voornamelijk bessige fruit het plezierigst tot zijn recht. Reken voorts op donkere tonen, een vleugje kruidigheid, sap en een soepele smaak. Die verschillende elementen zijn te danken aan verschillende druiven: cabernet sauvignon, merlot en tannat. Het desbetreffende domein (dat tevens werkt met de namen Domaine de Saint Lannes en Domaine la Salette) telt 70 hectare en behoort aan Michel Duffour en diens zoon Nicolas.

« Terug